Verzending en bezorging


 
Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Snelle verzending
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Vanaf 50€ gratis verzending

NL Voor verzendingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €1,95.
BE Voor verzendingen binnen België bedragen de verzendkosten €4,95.

 

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

iPhoneaccessoires.be verzendt uw bestelling, mits op voorraad, op de dag dat u bestelde. Zo gaat 95% van alle geplaatste bestellingen dezelfde dag de deur uit. Als bestellingen op werkdagen tot 23.00 uur geplaatst en betaald (met iDeal, PayPal, Mistercash of Afterpay) zijn, kunt u deze in de regel de volgende werkdag verwachten. Verzendingen naar België worden overgedragen aan GLS.

Let op: Als u bij de bestelling kiest voor vooruitbetaling via een bankoverschrijving, houd dan rekening met een overboektijd van één tot vijf werkdagen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelling wordt afhankelijk van uw keuze in het bestelproces bezorgd met PostNL of DHL Parcel op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tot 18.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de tweede keer worden aangeboden. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat het artikel is uitverkocht en dat het besteld moet worden bij de fabrikant. U krijgt hiervan direct een melding bij behandeling van de order.

Bezorging met Post NL
   
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.00u Dinsdag
Dinsdag voor 23.00u Woensdag
Woensdag voor 23.00u Donderdag
Donderdag voor 23.00u Vrijdag
Vrijdag voor 23.00u Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag

Bezorging België
   
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 22.00u Dinsdag
Dinsdag voor 22.00u Woensdag
Woensdag voor 22.00u Donderdag
Donderdag voor 22.00u Vrijdag
Vrijdag voor 22.00u Maandag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag

 

 

Ik ben niet thuis op de verwachte leverdatum, kan ik een ander adres opgeven?

U kunt ervoor kiezen een ander verzendadres op te geven tijdens het bestellen, bijvoorbeeld uw werkadres, bij uw buren of bij uw vrienden.

 

 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn in Nieuwegein. Dit is mogelijk op werkdagen van 11.00 tot 21.00. U dient de bestelling eerst te plaatsen via de website en bij het afrekenen te kiezen voor de verzendoptie ‘afhalen’. U krijgt later die dag van ons een bevestiging waarna u de bestelling kunt afhalen.

Ons afhaaladres is:
Active Ants
1e Industrieweg 14
3411 MG LOPIK

 

 

Ik heb een verkeerd product ontvangen

We doen ons uiterste best om elke bestelling zo goed mogelijk uit te voeren, maar jammer genoeg gaat het soms mis. In dit geval vragen we om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen er dan voor zorgen dat het juiste product alsnog kosteloos geleverd zal worden.

Even geduld...