Over ons

iPhoneaccessoires is sinds 2012 al actief op het gebied van Apple accessoires. Bescherming van je Apple producten is belangrijk, maar we willen natuurlijk ook goed voor de dag komen met exclusieve accessoires! Wij bieden kwaliteitsproducten met merken van o.a. Moshi, Element Case, Spigen. Voor iPhone 6 tot en met de iPhone 4 hebben wij alles op voorraad en indien u bestelt voor 22:00, is het morgen in huis!

Kies de juiste cover voor uw iPhone

U wilt uw kostbare iPhone uiteraard optimaal beschermen tegen vallen, stoten en krassen. Daarom hebben wij een ruim aanbod in verschillende cases voor uw iPhone, elk met andere eigenschappen. Via ons menu kunt u eenvoudig naar de juiste categorie cases navigeren. Kiest u voor een Back Cover, een Flipcover of toch een zeer beschermende Heavy Duty Case?Onze merken

Snelle Levering

Wij begrijpen dat er niks vervelender is dan het moeten wachten op je online bestelling. Daarom proberen we uw bestelling altijd zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Besteld u op werkdagen voor 23:59 dan verwerken we uw order nog dezelfde dag waardoor uw bestelling de eerstvolgende (werk)dag geleverd zal worden. U krijgt van ons een unieke mail met een inpakfoto zodat u kunt zien dat uw bestelling wordt ingepakt, tevens ontvangt u een bericht van verzending met traceerlink voor uw pakket.

Ruime eigen voorraad

Even geduld...