Onze Producten

Onze producten


 
Kwaliteits garantie

iPhoneAccessoires.be staat garant voor de beste kwaliteit! Wij voeren een zo goed mogelijke prijs - kwaliteit verhouding, u krijgt producten van top kwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast de bekende merken die wij voeren bieden wij ook ons eigen huismerk. Door een selectie van deze producten garanderen wij dat dit top kwaliteit producten zijn.

 

 

Keurmerk

KeurmerkiPhoneAccessoires.be is aangesloten bij het Webwinkelkeurmerk. Dit is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk. iPhoneAccessoires.be voldoet aan de gedragscode en biedt klanten de mogelijkheid om ervaringen te delen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de onafhankelijke geschillencommissie voor het oplossen van een probleem. Het Webwinkelkeurmerk biedt een dubbele zekerheid bij uw online aankopen.

 

 

Afkomst producten

iPhoneAccessoires.be maakt gebruik van verschillende kanalen voor de inkoop van producten. Door samen te werken met nationale en international leveranciers kunnen wij een breed assortiment aanbieden. Door de jaren heen is onze relatie met leveranciers gegroeid. Mede door dit kunnen wij snellere levertijden garanderen en de nieuwste producten aan bieden.

 

 

Exclusieve collectie

iPhoneAccessoires.be heeft in het assortiment diverse exclusieve producten welke uniek zijn op de markt. In tegenstelling tot andere webshops blijven wij het productassortiment ontwikkelen en zorgen wij ervoor uniek te zijn in de markt.

Even geduld...