Business to Business

Bedrijven


 
Business to business

Wanneer u een zakelijke bestelling plaatst, kunt u uw bedrijfsnaam invoeren in het bestelproces. Wij sturen u een factuur op naam van uw organisatie. Uiteraard wordt de BTW op de factuur uitgesplitst.

Ander afleveradres?
Moet de zending op een ander adres geleverd worden dan op het adres van uw kantoor? Geef dan in het bestelproces het correcte afleveradres aan. 

Bestellen op rekening
Voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen op factuur. Er zijn geen extra kosten voor een bestelling 'op rekening' en de betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Indien uw bedrijfsbeleid dit niet toe staat dan willen wij u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice op nummer: 085-2012 603

 

 

Andere wensen?

Heeft u producten gezien op onze webshop en heeft u hier speciale vragen over? Zoals het verwerken van uw bedrijfslogo, korting op grote(re) afnemes, etc?

Bij iPhoneAccessoires.be krijgt u interessante kortingen op grotere aantallen, maar kunnen producten ook specifiek op uw wens ontwikkeld worden. Een kleine indruk van de mogelijkheden bij iPhoneAccessoires.be:

- Opdruk van bedrijfslogo op producten
- Speciale ontwikkeling van touchscreenhandschoenen
- Unieke en leuke producten voor relatiegeschenken, beurzen of kerstpakketten. 

Even geduld...